19 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, güne yükselişle başladıktan sonra 13,51 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL 15,42 liradan, sterlin/TL ise 18,44 liradan satışa sunuluyor.



Yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlayan dolar 13,51 seviyesinden işlem görüyor. Dün, düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,55 düşüşle 13,4406 liradan tamamladı.
Haberler.com'da yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 13,51 seviyesinde işlem görüyor.

Peki bugün euro ve sterlin ne kadar? 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön