29 / 03 / 2024

Dolar kuru sallantıda! Yatırım yapacaklar elini çabuk tutsun! Selçuk Geçer o tarihi bekleyin dedi!

Dolar kuru sallantıda! Yatırım yapacaklar elini çabuk tutsun! Selçuk Geçer o tarihi bekleyin dedi!

Dolar kuruna dair ünlü ekonomist Selçuk Geçer, korkutan tahminlerde bulundu. İşte detaylar!



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son zamanlarda hareketlenmeler yaşayan dolar kuru hakkında kritik değerlendirmeler yaptı. Geçer, doların 40 liraya kadar çıkabileceğini belirten, dolar yatırımcılarını oldukça heyecanlandırdı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında yapılacak olan yatırımlara ilişkin konuşmaya tüm hızı ile devam ediyor. Dolar alacak yatırımcılar için önemli tavsiyelerde bulunan Geçer'in son açıklaması büyük merak uyandırdı.

DOLAR 40 TL SEVİYESİNİ GÖREBİLİR!

Döviz kurlarının esnekliği yatırımcılar ve vatandaşlar için merak konusu olurken, doların spor durumu yatırımcıları endişelendiriyor. Şubat ayı ortalarında dolar kurunun 24 TL'yi bulunacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili dikkat çekici bir değerlendirme yaptı. İsabetli bir tahmin olarak değerlendirilen yorumlar dolar yatırımcısını oldukça coşturdu. Dolara yatırım yapmayanların pişman olabileceğini belirten Selçuk Geçer, doların 40 TL'yi göreceğini söyledi. Ünlü ekonomist, yatırım yapmayanların hemen sonra çok pişman olabileceklerini belirtti.

Selçuk Geçer, yatırımcıları dolara yatırım yapmalarına dair uyardı ve dolar bozdurmak isteyenlerin de bir süre beklemeleri gerektiğini açıkladı. Geçer, yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağına da dikkat çekti. Borsa İstanbul'a da değinen Selçuk Geçer, borsanın son haftalarda gösterdiği dalgalı performans konusuna da vurgu yaptı ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsada iflas ettim diye düşünenlerin sabırlı olmalarını çünkü borsanın bir süre sonra fırlayacağını duyurdu.

“BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ” DİYEREK UYARDI

Borsa İstanbul hakkında da yorumlarda bulunan Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına vurgu yaparak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değildir.

Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakan kişilere sormalısınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ şeklinde konuşuyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz” şeklinde yorumda bulundu.

Emekli bayram ikramiyelerinde görülmemiş zam! 1.100 TL tarih oldu! 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

4 mevsim lastiği kış lastiği yerine geçer mi? Kış lastiği iki tane takılır mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön