20 / 04 / 2024

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar kuruyla ilgili tahminini güncelleyen Selçuk Geçer, doların net bir şekilde kırılma yaşayacağını söyleyerek patlama beklediğini ifade etti.



Dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer, yine dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Dış ticaret açığının giderek arttığını belirten Geçer, yüzde 100'lük bir hareketin yaşanacağını ileri sürdü.

Dolar kurunda patlama yaşanacağını savunan deneyimli ekonomist, değerlendirmesine şöyle devam etti:

"Bu dış ticaret açığı ile bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketleri görebiliriz. Yükselmelerden bahsetmiyorum. Net bir kırılma ile karşılaşabilir. yüzde 100'lük bir hareket gelebilir. Bu kaçınılmaz." 

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer den tarihi uyarı!

Dolar kurunun yukarı yönlü hamlelerine devam edeceğini belirten Geçer, "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirecek. İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek. Türkiye'deki yoksulluk sınırı asgari ücretin 4 katı. 1 Ekim sonrası dolarda hareketlenme sürecek. " ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön