26 / 04 / 2024

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar kuruyla ilgili tahminini güncelleyen Selçuk Geçer, doların net bir şekilde kırılma yaşayacağını söyleyerek patlama beklediğini ifade etti.



İSLAM MEMİŞ 'STERLİN' DEDİ

Altını bilen adam İslam Memiş ise, güncel gündeme göre ise sterlin önerisinde bulundu.

Tecrübeli ekonomist şöyle konuştu:

Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var. Breta kaldı. Nasıl bir hazırlık yapmamız gerekiyor? Bu sorunun cevabını vermeye çalışacağım. Merkez Bankası 100 baz puanlık indirim yaptı, dolarda yukarı yönlü hareketler gördük. Uluslararası piyasalardaki değer artışını da gördük. 20 yılın zirvesinde olan bir dolar endeksi var. Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum.” 

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer den tarihi uyarı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 19.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.46 Türk Lirası, euro 17,84 Türk Lirası, altının gramı ise 973 Türk Lirası değerinde.

Dolar kahini Selçuk Geçer bombayı patlattı, 1 Ekim'e işaret etti!

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

Ne dolar ne altın! İslam Memiş'ten flaş uyarı geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön