19 / 04 / 2024

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş önümüzdeki dönemlerde piyasalarda zor birdönemin yaşanabileceğini belirterek altın ve dolar için son tahminlerini paylaştı.



Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş youtube kanalından yayımlamış olduğu videoda önce enflasyona ardından da piyasalarda zor bir  dönemin yaşanabileceğini duyurdu.İslam Memilş Enflason ile ilgili şu bilgileri verdi; enflasyonun yüzde 61 açıklandığı ancak halkın hissettiği enflasyonun yüzde 120'nin  üzerinde olduğunu söyledi. Ekonomi yönetiminde zihniyetin değişmesi  gerektiğini söyleyen Memiş  Tarım pollitikasının bir nokta milli mücadeleye dönüşmesi gerekiyor diye aktardı.

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun! 

İslam Memşiş şunları söyledi:Bana göre Rusya ve Ukrayna'yı barıştırma gündemi Türkiye'nin gündemi değil. Bana göre Türkiye'nin gündemi ekonomi ve enflasyonla mücadeledir.

Onlarca tarım bakanı geldi geçti. Neler yaptılar onu hatırlamıyorum. Her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyoruz. Hormonlu gıdalar yemek zorunda kalan bir millet haline geleceğiz. Kilo kilo yerine gram gram almak zorunda kalacağız. Bunlar üzücü şeyler. Enflasyon rakamları artmaya devam edecek. Dört mevsim yaşıyoruz, üç tarafımız denizlerle çevrili ama başarımız sıfır. Hiç iyimser değil." dedi ve konuşmalarına şu sözlerle devam etti...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön