23 / 04 / 2024

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Küresel piyasalarda yükselen döviz iştahı piyasaların sakinleşmesini sağladı. Kürsel borsada yükselişler hızlanırken döviz kurları kısa bir mola verdi. Dolar kuru bugün 18,54'te başlarken euro/TL ise 18,23 TL'den güne başladı.



KRİTİK GELİŞME

ABD'de dün açıklanan imalat PMI verilerinden sonra artırımları konusundaki agresif tutumunun yumuşayacağı beklentilerinin ortaya çıkması hisse senetleri ve altın fiyatlarına pozitif yansıdı.

Fed'in kasım ayında bir faiz artırımı daha yaptıktan sonra faiz artırımlarına ara vererek verileri izlemeye yöneleceği yönündeki beklentilerin ön plana çıkmaya başlaması dolar endeksinde düşüşlerin görülmesine neden oldu

 Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

DOLAR ENDEKSİ SON DAKİKA

Dolar endeksi bugün 111.099 seviyesine kadar düşerken, ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 3.574’e düştü. Dolar endeksi ve tahvil faizindeki düşüş piyasalardaki fiyatlamaları da etkiliyor.

Yastık altında dolar saklayanlar acilen bakın! Dolar sınırları aşa aşa geliyor

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Son dakika... Eurosu olanlar bakmadan geçmeyin 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön