18 / 04 / 2024

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolar/TL kuru son durumu milyonlarca vatandaş tarafından oldukça merak edilmekte. Hafta son gününde dolar kuru yukarı yönlü hareketine hala devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan bu haberi okumalı. İşte 16 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...



ABD, geçtiğimiz hafta enflasyon rakamlarını açıklanması ile birlikte hızlı bir şekilde yükselişe geçen dolar kuru hafta son günü büyük merak konusu. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise, ‘dolar yükselmeye hala devam edecek mi, dolar kaç lira olacak?’ sorusunu son derece merak ediyor. Peki, dolar kuru bugün kaç lira?

DOLAR RESMEN BU KADAR OLACAK!

Merkez Bankası (TCMB), içinde bulunduğumuz ekim ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını önceki gün açıkladı. Açıklanan verilere göre, katılımcıların cari sene sonu dolar - lira beklentisi bir önceki anket döneminde 19,51 lira iken, bu anket döneminde 19,82 lira oldu.

Merkez bankası sene sonundaki dolar kuru beklentisini dün açıklarken 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi sırası ile 22,07 lira ve 23,61 lira olarak gerçekleşti.

 Peki dolar - TL ne kadar oldu? Bugün dolar kaç Türk lirası? Dolar kurunda son dakika gelişmesi 16 Ekim 2022...

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön