26 / 04 / 2024

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...



 Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik almak isteyenler markaların indirimli ve kampanyalı fiyat listelerini takip ediyor. Altınsepeti herkesin yüzünü güldürecek fırsatları açıkladı.  Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik almak isteyen herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye veriyor. Melek kolyenin fiyatı ise 677 TL değerindedir.

İşte Altınsepeti fiyat listesi 14 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön