26 / 04 / 2024

Gülaylar altında ''Şanslı hafta'' fırsatları başladı! Takılarda yüzde 60'a varan indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında ''Şanslı hafta'' fırsatları başladı! Takılarda yüzde 60'a varan indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın ''Lucky Week'' şanslı hafta adı altında tüm altın takıların fiyat listesini paylaştı. Tüm takılarda yüzde 60'a varan indirim fırsatı ile çok ucuz fiyata altın takı sahibi olabilirsiniz. İşte Gülaylar altın 14 Ekim 2022 fiyat listesi.



Gülaylar altında, tümn altın takılarda yüzde 60'a varan indirim fırsat başladı. ''Şanslı hafta'' adı altında yayınladığı altın takıların indirimli satışları 10 Ekimde ba başlamış olup 16 Ekim'e kadar devam edecek. İndirimli altın takı almak isteyenler için büyük kampanya! Sakın kaçırmayın!

İşte Gülaylar altın 14 Ekim 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön