24 / 04 / 2024

Dolar yükseliyor! Dolar kaç para oldu? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...

Dolar yükseliyor! Dolar kaç para oldu? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...

Dolar yükselmeye devam ediyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dolar fiyatları hız kesmeden yükselişine devam etti. Peki dolar şu anda kaç para? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...



Dolar kuru hafta içerisinde hızla yükselmeye başladı. Piyasalarda her gün dolar kuru yakından takip edilirken dolardaki yükseliş milyonlar tarafından sorgulatılmaya başlandı: dolar neden yükseliyor? Dolar güne 15,48 seviyesinde başlarken gün içinde değer kazandı.

Peki dolar/TL ne kadar oldu? Dolar kaç para? Dolar/TL alış satış fiyatı ne oldu? İşte son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön