25 / 04 / 2024

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para üzerinde önemli analizler yapan ekonomist Tuna Kaya'dan dolar için şok eden bir açıklama geldi.



Dolar kurunun 15 seviyelerini aşması durumunda yaşanacak olanları anlatan piyasa uzmanı Tuna Kaya, 30 Türk Lirası'na dikkat çekerek uyarısında bulundu.

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı! DOLARDA ZİRVEYE OYNUYOR

Doların 14 TL zincirini kırmasıyla başlayan yükseliş trendi, 16 seviyelerine kadar geldi.

Milli Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü Ekonomist Tuna Kaya ise bir felaketin yakşacağını duyurdu! Daha önce dolara ilişkin tahminleri ile konuşulan Tuna Kaya; doların 20 TL seviyesini aşmasının ardından sonra büyük bir felaketin geleceğinin haberini verdi. 

Peki, Tuna Kaya dolar hakkında neler söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön