19 / 04 / 2024

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para üzerinde önemli analizler yapan ekonomist Tuna Kaya'dan dolar için şok eden bir açıklama geldi.



Amerika Merkez Bankası'ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!DOLAR 16 SEVİYESİNDE BARAJLANABİLİR FAKAT!

Doların 16 seviyesinİ aşmasından sonra yeni bir barajın kurulabileceğine dikkat çeken Tuna Kaya dolara ilişkin şunları söyledi:

"Dolar baktığımızda dolarda durum gittikçe ciddiyet kazanıyor. Dolarda önemli bir bölge vardı. 14.85 bölgesiydi. Uzun süre orada durdu. Doların bir sonraki sıçrama tahtası 15,72 ile 16 bandı olacak. Eğer dolar 16 seviyesini de zorlarsa bir sonraki 17 olabilir. Ama ben burada 16 seviyesinin üzerine hareketlilik beklemiyorum. Ekonomi yönetimi yeterli gözükmüyor. Dolar bu bantta tutulacak. 16 barajı kurulacak. Yaz aylarında bir miktar daha burada tutabilirler. Kur Korumalı Mevduat sahiplerini teşvik etmek için Haziran ve Temmuz'da 17 seviyesini görebiliriz. Piyasa dengeleri arasında bu normal değil. 18, 40 seviyesi normatik seviye var. Merkez Bankası para bastıkça, enflasyon yükseldikçe dolarda artış yaşanacak."

Editörün Notu: Bu haber 18 Mayıs 2022 17.17'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 15 lira 95 kuruş, euro 16 lira 76 kuruş, altının gramı ise 944 lira 37 kuruş değerindedir.

Amerika Merkez Bankası'ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!

Volkswagen Golf R'de 86 bin 800 TL'lik çılgınlık! Çok geçmeden alın! 18 Mayıs 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi!

Hepsiburada'dan Xiaomi Mi Band 6'ya indirim geldi! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön