25 / 04 / 2024

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL'yi geçer mi? 

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL'yi geçer mi? 

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için bomba tahminini açıkladı. Piyasalarda yer yerinden oynayacak, dolar 24 liraya ulaşacak...



Dolar/TL, yaklaşık 10 günlük artışla kur korumalı mevduatın açıklandığı 20 Aralık 2021 tarihinden beri ilk defa 15.50'nin üzerine yükseldi. 

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL yi geçer mi? 

Dolar/TL kurunun ne kadar olduğu bugün de en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Dolar kurundaki son durum milyonlarca yatırımcı tarafından yakından izleniyor. Fed'in faiz kararının ardından dolar arttı. Piyasalarda sert artışlar sürerken, Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. 

Peki dolar kurunu neler bekliyor? Dolar daha fazla yükselir mi? İşte ayrıntılar ve Ekonomist Evren Devrim Zelyut'un konuyla ilgili o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön