26 / 04 / 2024

dolar artar mı 2022

dolar artar mı 2022

Doları olan yatırımcılar veya dolar almak isteyen milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki yaşananları ilgiyle takip ederken, perşembe akşamı şok bir gelişme yaşandı. Peki bugün dolar kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte son dakika güncel dolar kuru 12 Haziran 2022...

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL'yi geçer mi? 

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için bomba tahminini açıkladı. Piyasalarda yer yerinden oynayacak, dolar 24 liraya ulaşacak...

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Elinde dolar olanlara müjde! Dolar zirveden inmiyor! 6 Şubat 2024 dolar/TL kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde yine rekor tazeledi. Dolar kuru zirveden inmiyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira? 6 Şubat 2024 dolar kuru...

Konut kredilerine talep düşüyor! 2024'te kredilere talep artar mı?

Kredi faizleri üzerine getirilen ek teminat kuralı, piyasanın dengesini resmen değiştirdi. Peki 2024'te kredilere talep artar mı? Konut kredilerinde son durum ne?

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Merkez Bankası hakkında flaş gelişme. Bir anda kasa dolar doldu. Müthiş haber şimdi geldi

Merkez Bankası hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası'nın kasası adeta dolar doldu.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Seçim öncesi piyasalar kritik virajda! Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı!

Merkez Bankası’nın faiz kararını vereceği yeni haftaya piyasalar hareketli girdi. Geçen haftayı kayıpla tamamlayan borsa yeni haftaya da düşüşle başladı. Dolar ise 20 lirayı geçti.

dolar artar mı 2022 Haberi

dolar artar mı 2022

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve doları olanlar ile dolar alacak kişiler 'Bugün dolar kaç lira?, Dolar yükselecek mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Doları olan yatırımcılar veya dolar almak isteyen milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki yaşananları ilgiyle takip ederken, perşembe akşamı şok bir gelişme yaşandı. Dolar Kuru, perşembe akşamı ekonomiye ilişkin atılacak adımların duyurulmasıyla düşüşe geçti. 

Peki bugün dolar kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte son dakika güncel dolar kuru 12 Haziran 2022...

Dolar kuru, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Cuma akşamı ekonomiye yönelik yeni adımların paylaşılacağını açıklamasıyla düşüşe geçti. Perşembe akşamı 17,06 TL'ye kadar gerileyen dolar, cuma sabahı yeniden 17,35 liradan işlem gördü.

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının...