20 / 04 / 2024

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Milyonlarca yatırımcı dolar kurunda son dakika gelişmeleri bugün de takip ediyor. Yastık altında doları olanlar, dolarda kıyametin kopacağı güne odaklandı.



Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Yastık altında doları olanlari doların yükseleceği tarihe odaklandı. Dolarda kıyametin kopacağı tarih belli oldu. Peki dolar ne olacak? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselir mi? İşte merak edilenler ve dolar son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön