24 / 04 / 2024

Dolarda yeni rekora son 4 gün! Analistlerden şok iddia! Hemen bakıp, dövizciye koşun!

Dolarda yeni rekora son 4 gün! Analistlerden şok iddia! Hemen bakıp, dövizciye koşun!

Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyen kişiler, doların Ekim'de ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Analistlerden ise şok bir iddia geldi! Dolar 4 gün sonra rekora koşacak! İşte doların 4 gün  sonra göreceği rakam...



FED ve Merkez Bankası kararının ardından doların geleceği seviye merak konusu oldu. Yatırımcıların bir sonraki hamlesini düşünürken, analistlerden peş peşe açıklamalar geldi! Analistler dolar için 4 gün sonrayı işaret etti.

7'den 70'e herkesin ilgi odağı olan dolarda bir sonraki seviye merak konusu oldu. Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyen kişiler, "Dolara yatırım yapılır mı? Dolar satalım mı? Dolar almanın zamanı mı?" gibi soruların cevabını arıyor. Herkes telaş içinde araştırma yaparken, analistler dolar için 4 gün sonraya işaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri ağustos ayı tüketici enflasyonunun (TÜFE) açıklanması ve FED'in 75 baz puanlık faiz artışına gitmesi, doları derinden etkiledi. Avrupa'yı avcuna alan enerji kriziyle daha da güçlenen dolar, Euro ile büyük bir yarışa girdi. Euro/Dolar paritesi şu dakikalarda 0.96 seviyelerinde işlem görüyor. Analistler doların en az yüzde 12 fiyatlanmasının kaçınılmaz bir gerçek olduğunu belirtti.

İşte doların 4 gün  sonra göreceği rakam...

 


Geri Dön