19 / 04 / 2024

Dolardaki erime dikkat çekti! Türkiye'nin elindeki paradan ne kadar gittiği açıklandı

Dolardaki erime dikkat çekti! Türkiye'nin elindeki paradan ne kadar gittiği açıklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 5 milyar 718 milyon dolar azalarak 107 milyar 659 milyon dolardan 101 milyar 941 milyon dolara geriledi.



HİZMETLER GÜVEN ENDEKSİ DÜŞTÜ

TCMB mayıs ayı finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksi verisini açıkladı. Mayıs ayında finansal hizmetler anketine katılan 155 kuruluşun yanıtlarının ağırlıklandırılıp toplulaştırılmasıyla elde edilen değerlendirme, düşüşü gösterdi. Anket sonuçları şöyle: Mayıs ayında finansal hizmetler güven endeksi, bir önceki aya göre 5,8 puan düşüş kaydederek 172,9 oldu.

Dolardaki erime dikkat çekti! Türkiye nin elindeki paradan ne kadar gittiği açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön