18 / 04 / 2024

Doları olanlar köşe bucak satacak yer arayacak! Gerilim yükseliyor! İşte dolar yıl sonunda bu kadar olacak

Doları olanlar köşe bucak satacak yer arayacak! Gerilim yükseliyor! İşte dolar yıl sonunda bu kadar olacak

Dolardaki son dakika gelişmeleri ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Türkiye Gazetesi Yazarı ekonomist Necmettin Batirel'den doları olanların gerilimini yükseltecek açıklama geldi. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? İşte merak edilen haberin ayrıntıları...



Türkiye Gazetesi Yazarı ekonomist Necmettin Batirel'den, ''Doları olanlar köşe bucak satacak yer arayacak'' açıklaması geldi. Doları olanları endişelendiren bu haber, dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı konusunda merak uyandırmaya başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön