26 / 04 / 2024

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Dolar ve altın piyasalarında hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar yıl sonunda doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Analistlerden birbiri ardına kritik açıklamalar geldi.



Dolar ve altın piyasalarında hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar yıl sonunda doların değerini merak ediyor. Piyasadaki dengesizlik vatandaşları endişelendirse de birçok kişi soruyor: "Doları bozduralım mı, dolara yatırım mı yapsak, dolar mı alsak, yıl sonunda dolar  ne kadar olacak, dolar düşecek mi yükselecek mi?"  

Analistlerden birbiri ardına kritik açıklamalar geldi.  Merkez Bankası ve FED kararı doların güzergahın yeniden inşasını zorunlu kıldı. Kırmızı çizgiyi geçmeye hazırlanan dolar henüz beklendiği gibi 19'u görmedi. Piyasada taht kuran doların 3 ay sonra geleceği rakam açıklandı. Analistlerden ise peş peşe kritik açıklamalar geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön