20 / 04 / 2024

Doların geleceği bu seviyeyi öğrenenlerin gece gözüne uyku girmeyecek! Analistler seri şekilde açıkladı

 Doların geleceği bu seviyeyi öğrenenlerin gece gözüne uyku girmeyecek! Analistler seri şekilde açıkladı

Dolar fiyatlarında ciddi bir yükselme yaşanıyor. Vatandaşlar dolar fiyatlarının ne olacağını merak ederken analistlerden konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi.



Dolar fiyatlarındaki yükselme devam ediyor. Parası dolarda olan ya da dolar alma niyeti olan vatandaşlar, doların seyrinin nasıl bir yönde gideceğini merak ediyor. Dolar şu sıralar 18.50 seviyelerinde bulunurken, bu sayının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Analistler de doların gidişatı hakkında çok çok önemli bir tahmin gerçekleştirdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön