09 / 05 / 2024

Doların o rakam olmasına üç ay kaldı! Koptu kıyamet geliyor

Doların o rakam olmasına üç ay kaldı! Koptu kıyamet geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye’nin ilk gündem maddesi dolar ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçer,  şu anda 18.50 seyirlerinde olan doların ne zaman 30 lira olacağını açıkladı. İşte detaylar…



Dolarda dün hareketli saatler yaşandı. Merkez Bankası'nın önümüzdeki perşembe günü açıklayacağı faiz kararı öncesinde dolar içinde bulunduğumuz 2022 senesinin rekorunu kırdı.

Dolar, Türk Lirası karşısında 18, 3107'yi aştı.

TARİHİ ZİRVENİN KIYISINA GELDİ

Dolar, 18, 3057 lira ile tarihi zirvesi olan 18, 36 liraya dayandı.

Bilindiği gibi son bir senede dolar hızlı bir şekilde değer kazanıyor. Daha bir yıl önce 7 - 8 seyirlerinde olan dolar kuru 12 ayda nerede ise tam iki katına çıktı. Bugünlerde ise 18.00 bandını aşan dolar kuru tüm baskılara rağmen 18.50 TL bandına merpen dayadı. Peki dolar kuru daha da çıkacak mı? Türkiye’nin ünlü ekonomistlerinden Selçuk Geçer, resmi YouTube kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Geçer, döviz kuru ile ilgili son derece kritik açıklamalar yaptı.  

Doların o rakam olmasına üç ay kaldı! Koptu kıyamet geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön