17 / 04 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları 30 TL için uyardı.



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz indirme kararından sonra doların alevi yükselerek 19 TL'ye yaklaştı. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer ise iç ve dış gelişmelere bağlı olarak yaptığı değerlendirmede doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerini paylaştı.

Kendisine ait Youtube kanalından açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken cümleler kullandı.

YILI 25-30 LİRADA TAMAMLARSA ÖPÜN BAŞINIZA KOYUN

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Dolardaki artışın süreceğini vurgulayan Selçuk Geçer, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" dedi.

Yaptığı açıklamada dolara olan eğilimin son dönemlerde azaldığını ve altına eğilimin arttığını kaydeden Selçuk Geçer, doların yükselişine oranla gram altının da yükseleceğini dile getirerek, yeni seviyeleri de paylaştı. Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" dedi. 

"DOLAR ÖNCE 21 LİRA, SONRA 30, EN SON 70 TL'Yİ GÖRECEK"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön