25 / 04 / 2024

tahmin

tahmin

Dolarda yaşanan dalgalanma devam ederken, Merkez Bankası'nın anket sonuçları belli oldu. Doların yıl sonu tahmininin yükseltilmesi şok etkisi yarattı.

Selçuk Geçer, doların 30 lira olacağı tarihi açıkladı: Benden duyun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları uyardı.

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Altın için tarih verildi! Eve alıp koyun, o tarihte turbo takıp uçacak, rakam inanılmaz! Herkes hemen öğrenmeli

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından vatandaşların gözleri de analistlere ve şirketlere çevrildi. Altın fiyatlarıyla ilgili yapılan son tahmin ise herkesi şaşkına çevirdi. Gelin o tahminin detaylarına birlikte bakalım...

Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Analistler tarafından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahmin gerçekleştirildi.

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları 30 TL için uyardı.

Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı! Felaket geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurundaki yükselişin söneceğini belirterek 'Felaket geliyor' uyarısında bulundu.

Altında tahmin edilemeyen büyük rakam! Kuyumculardan sızdı, öğrenince 'yok artık' diyeceksiniz

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Kuyumcular arasında çok konuşulan bir iddia ise kısa süre önce gündem oldu. Gelin o iddianın detaylarına bakalım.

'Dolar 40 TL olacak' Selçuk Geçer'den FED kararı sonrası korkutan tahmin!

1994'te yaşanan gibi bir kırılmanın olması durumunda dolar kuru 5 katına çıkabileceğini söyleyen Selçuk Geçer, bu şekilde devam edilmesi durumunda bedelinin ağır olacağını söyledin.

Merkez Bankası'na göre dolar yıl sonunda ne kadar olacak? İşte yanıtı...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı.

Bu haberi okumadan kuyumcunun paspasına bile basmayın! Altının 5 gün sonra geleceği rakam...

Vatandaşlar altının bundan sadece 5 gün sonra geleceği rakamı çok merak ediyorlar. Analistler de vatandaşları çok yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmeler....

Selçuk geçer dolarda 2 kat artış için tarih verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer, yine herkesi şaşırtan bir değerlendirme yaptı. Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminler tutan Geçer, bu kez "Uyarıyorum" diyerek dolar patlamasına dikkat çekti.

İslam Memiş'in 2023 altın tahmini herkesi şaşırttı!

Altın fiyatlarındaki gerilime yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilirken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş tahminler geldi.

Selçuk Geçer 'yatırım yapmayın' dedi. Dolar için rekor seviyeyi paylaştı!

Türkiye'de beklentilerin bozulduğunu ifade eden Selçuk Geçer, "Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler." dedi.

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

32 TL'nin üzerine çıkan dolar için ağızları açık bırakan tahmin geldi! Elinde dolar olanlar hemen bakın!

Peş peşe rekorlar kıran dolarda yükseliş eğilimi devam ederken ünlü ekonomistten de ağızları açık bırakan bir tahmin geldi. İşte 32 TL'nin üzerine çıkan dolar kuru ile ilgili o tahmin...

Ünlü ekonomistten dolar kuru için çok çarpıcı bir tahmin geldi! Bakın dolar hangi rakama fırlayacak!

Dolar kuru yatırımcıların gündemindeki yerini korurken ekonomist Devrim Akyıl'dan da son dakika bir tahmin geldi.  Bakın dolar hangi rakama fırlayacak...

Gram altın için flaş bir tahmin geldi! Çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebilir!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili flaş bir tahmin geldi. Yapılan tahminlerde gram altının çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebileceği belirtildi.

ABD'de, depremi tahmin edebilen yapay zeka geliştirildi

ABD'de Teksas Üniversitesi'nde yapılan yeni bir çalışma kapsamında yapay zeka destekli deprem tahmin aracının yüzde 70 doğrulukla çalıştığı belirtildi. İşte haberin merak edilen ayrıntıları...

Büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi? Prof. Dr. Şamil Şen bir bir açıkladı! 

ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, geliştirilen yapay zeka teknolojisinin depremleri gerçekleşmeden neredeyse 1 hafta önce öngördüğü ileri sürüldü. Peki büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi?

Emekli maaş zammında büyük rakam ortaya çıktı; Bu oranı hiç kimse tahmin bile etmemişti

Yeni zam oranı, milyonlarca emeklinin merakla beklediği bir gelişme. Şimdiye kadar kimse tarafından tahmin edilemeyen bu oran belli oldu. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında sürpriz 2 tahmin! 

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları yeni döneme giriyor. İki uzman isimden çarpıcı tahmin geldi. İşte tüm detaylar...

Beklenen büyük Marmara depremi 48 saat önceden tahmin edilebilecek mi? Uzmanlardan çarpıcı açıklama! 

Science’da yayımlanan bir çalışma büyük depremlerin 48 saat önce tahmin edilebileceğini aktardı. Peki beklenen büyük Marmara depremi 48 saat önceden tahmin edilebilecek mi? İşte uzmanların son dakika açıklamaları...

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

tahmin Haberi

tahmin

Türkiye'de dolar son yıllarda artık yatırım aracı olarak kullanılmaya başlandı. Doların bu şekilde kullanılması doğal olarak vatandaşların da direkt ilgi alanına girmesine neden oluyor. Bunların haricinde doların geçtiğimiz aylarda tarihi bir rekor kırmasının ardından da dolara yönelik ilgi artmış durumda. 

HERKESİ ŞOK EDEN HABER AZ ÖNCE GELDİ

Dolarda herkesi şok eden haber ise çok kısa bir süre önce geldi. Vatandaşların düzenli olarak takip ettiği Merkez Bankası anketinin sonuçları açıklandı. Ankette 21 TL olarak ön görülen doların yıl sonu durumu için de değişiklik yapıldı. 

MERKEZ BANKASI ANKETİ 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) düzenlediği Piyasa Katılımcıları Anketi'nde 12 ay sonrasına ilişkin enflasyon beklentisi yüzde 37.34 oldu.

Eylül ayına ilişkin ankette bu beklenti yüzde 36.74 olarak belirlenmişti.

Yıl sonuna ilişkin beklenti de çok sınırlı bir yukarı revizyon yapıldı....