25 / 04 / 2024

Altın için tarih verildi! Eve alıp koyun, o tarihte turbo takıp uçacak, rakam inanılmaz! Herkes hemen öğrenmeli

 Altın için tarih verildi! Eve alıp koyun, o tarihte turbo takıp uçacak, rakam inanılmaz! Herkes hemen öğrenmeli

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından vatandaşların gözleri de analistlere ve şirketlere çevrildi. Altın fiyatlarıyla ilgili yapılan son tahmin ise herkesi şaşkına çevirdi. Gelin o tahminin detaylarına birlikte bakalım...



Altın fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ciddi bir yükselme gösteren gram altın, şu sıralarda 1020 TL seviyelerinde gidip gelmeye devam ediyor. Altındaki bu durum devame ederken, gram altın ya da çeyrek altın alan vatandaşlar da fiyatların ne zaman yükseleceğini merak etmeye başladı. 

ANALİSTLERDEN ÇOK ÇOK İLGİNÇ BİR TAHMİN GELDİ

Vatandaşların altın fiyatlarıyla ilgili tartışmalarını sürdürdüğü sırada analistlerden çok çarpıcı bir tahmin geldi. Bir şirketin analistleri tarafından gerçekleştirilen açıklamada verilen tarih ve fiyat için çok ısrarcı olunduğunun altı özellikle çizildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön