19 / 03 / 2024

Dolarınız varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 dolar kuru...

Dolarınız varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 dolar kuru...

Döviz yatırımcıları, doların bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Yatırımcılar dolar bugün kaç TL, dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Dolarınız varsa hemen bakın! İşte son dakika dolar kuru 9 Ağustos 2022...



Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda döviz kurlarını araştırıyor.

Milyonlarca vatandaş, dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar bugün düştü mü, yükseldi mi? sorularının  yanıtlarını araştırıyor.

Geçtiğimiz aylarda dolar ve euronun eşitlenmesi ile dalgalı seyir izleyen dolar/TL, 17 TL direncini kırarak 18 TL'ye yükseldi. Dolar kuru geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon rakamlarından sonra yükselişine devam etti.

Peki dolar/TL bugün kaç lira? İşte 9 Ağustos 2022 dolar/TL kuru...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön