25 / 04 / 2024

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...



Dolar ve altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın ilk işlem gününde de kaldığı yerden devam ediyor. Dolar kuru şu sıralar 17,93 lira seviyesinde işlem görürken, gram altın 1027,61 lira seviyesinde satışa sunuluyor. Altın ve dolar fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar, altın ve doların ne olacağını merak ediyor.

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu twitter hesabından yapmış olduğu açıklama ile, yatırımcıların ''Altın yükselecek mi, dolar ne olacak, dolar ne kadar olacak, dolar ne zamana kadar yükselecek?'' sorularına yönelik açıklamada bulundu.

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

 

Peki altın fiyatları ne olacak? Dolar ne zamana kadar yükselecek? Dolar düşecek mi? Altın ve dolar almak için doğru zaman mı? Altın ve dolar alalım mı, bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur?  Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yatırımcılara tokat gibi cevap geldi. İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön