19 / 03 / 2024

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Kanal Finans Kurucusu, ünlü analist Tunç Şatıroğlu son yayınında dolar kuruyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) ticari kredilere kısıtlama getiren kararının ardından 17.37’e çıkan dolar 16.47’ye düşmüştü. Güne hafif yükselişle başlayan dolar kuru 16.69 liradan işlem görürken Kanal Finans’ın kurucusu ünlü teknik analist Tunç Şatıroğlu'ndan dolarla ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. 

Youtube kanalı “Kanal Finans”ta  Borsa Son Kalede Direniyor, ABD'de Akıllı Paranın Olduğu Piyasa Ne Diyor?” başlıklı bir video yayınladı. Ayrıca Twitter hesabından da bir grafik paylaştı.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön