25 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla uluslararası piyasalarda güne yatay başlamasından sonra 6.9735 seviyelerinde bulunuyor.



Cuma günü uluslararası piyasalarda en düşük 6.9570, en yüksek 7.0153 seviyesini gören dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0.2 değer kaybıyla 6.9720'den tamamladı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, yurt içinde piyasaların Kurban Bayramı tatili nedeniyle kapalı olduğu bugüne ise uluslararası piyasalarda yatay seyirle başlayan dolar/TL, önceki kapanışın hemen üzerinde 6.9735 seviyesinde hareket ediyor.

Euro /TL yüzde 0,2 azalışla 8.1970 ve sterlin/TL yatay seyirle 9.1090 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, Kurban Bayramı nedeniyle bugün yurt içi piyasaların kapalı olduğunu, yurt dışında ise küresel bazda açıklanacak imalat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin izlenebileceğini yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin haber akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu söyledi.

Dolarda, teknik açıdan 6.97 seviyelerinin üzerinde kalıcı olunması halinde 7.10-7.20 aralığının takip edileceğini bildiren analistler, 6.95'in ise destek konumunda bulunduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön