24 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte dolarda son dakika 31 Mayıs 2022!

Dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte dolarda son dakika 31 Mayıs 2022!

Dolar/TL bugün kaç lira oldu? Dolar kuru ekonomi gündeminde milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar dolar kurunun bugün kaç lira olduğunu sorgulatıyor. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? İşte 31 Mayıs 2022 dolar kuru...



Dolar kuru bugün güne 16,39 lira seviyesinde başladı. Güne yükselişle başlayan dolar kurunda Türkiye ilk çeyrek büyüme verilerinin açıklanmasının ardından hareketlilik yaşandı.

Dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte dolarda son dakika 31 Mayıs 2022!

Dolar endeksi, dün 101,3  seviyesi ile 25 Nisan tarihinden bu yana en düşük seviyeyi görmesinin ardından bugün 101,7 seviyesine yükseldi. 

Peki dolar bugün kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar? İşte dolarda son dakika 31 Mayıs 2022....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön