23 / 04 / 2024

Euro/TL bugün kaç lira oldu? 23 Mart 2022 euro kuru...

Euro/TL bugün kaç lira oldu? 23 Mart 2022 euro kuru...

Geçtiğimiz hafta FED'in faiz kararından sonra döviz piyasası yükselişe geçti. Faiz kararı her ne kadar beklentiyi karşılamasa da döviz piyasasında hareketlilik yaşandı. Peki Euro bugün kaç lira oldu? Euro/TL bugün ne kadar? İşte 23 Mart 2022 son dakika euro kuru...



Geçtiğimiz hafta FED'in faiz kararını açıklaması ve dünya genelindeki gerilimler döviz kurları üzerinde etkili olmaya devam ediyor.Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED'in faiz kararından sonra piyasalarda hareketlenme yaşanırken, döviz kurları yükselişe geçti.

Euro/TL bugün kaç lira oldu? 23 Mart 2022 euro kuru...

Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde de sıcak gelişmeler yaşanıyor Savaş ile ilgili olumlu gelişmelerin olmadığına dair gelen haberler de piyasaları hareketlendiriyor. Haftanın yeni işlem gününe 16,40 liradan başlayan euro dün 16,34 liradan işlem gördü. Peki bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön