26 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar kuru haftanın son işlem gününe yatay başlayarak 8,39 seviyelerinden işlem görüyor. Dolar/TL bugün 8,39 lira seviyelerinde güne başladı.



Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, haftanın son işlem gününeyatay başlayarak, 8,39 seviyelerinden işlem görüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dün en yüksek 8,4 seviyesini en düşük ise 8,34 seviyelerini görürken günü de önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,2 üzerinde 8,39 seviyesinde tamamladı.

Dolar/TL, güne yatay başlayarak 8,3930 ile dünkü kapanış seviyesinin hemen üzerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre avro/TL yatay seyirle 9,87 liradan, sterlin/TL yüzde 0,1 yükselişle 11,50 liradan alıcı buluyor.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dün 92.8-93.1 bandında hareket eden dolar endeksi bugün yüzde 0.1 düşüşle 93 kritik eşiğin hemen altında işlem görüyor.4 günlük yükselişine ara vererek dün yüzde 0,2 değer kaybeden euro/dolar bugün yüzde 0,1 artışla 1,1770 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün saat 17.00'de Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda yapacağı konuşma öncesinde hisse senedi ve döviz piyasalarında dalgalı bir seyir gözlemlendiğini söyledi.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Hafta başından beri dar bir bantta hareket eden dolar endeksi için 93 seviyesinin kritik eşik olduğunu belirten analistler, kırılma yönüne göre bir sonraki yönün belirlenebileceğini belirtti. ABD'de güven endeksi, kişisel gelir ve harcamalar bugünün veri gündeminde öne çıktı.

Doları olanlar dikkat! İşte bugünkü dolar kuru!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön