24 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL bugün ne kadar?

Yeni haftanın üçüncü işlem gününde dolar/TL, güne yatay seyirle başlayarak 8,63 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar kuru dün, düşüş eğiliminde hareket etti ve günü bir önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,52  düşüşle 8,6276 seviyesinde kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni işlem gününe 8,6260 seviyesinde başladı. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 10,1280 liradan,11,7800 liradan satışa sunuluyor.

Dolar endeksi 93.2'de sabit dururken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın hemen üzerinde 1.1730'da işlem görüyor.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikası kararları öncesinde döviz piyasalarında sakin seyrin dikkat çektiğini söylediler.

Fed bu geceki kararında faiz oranlarını değiştirmesi beklenmezken, varlık alımlarını düşürme takviminin daha da netleşebileceği tahmin ediliyor.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Bugünkü Fed toplantısında alınacak kararlarda faiz beklentisi grafiğindeki olası değişikliklerin önemli olduğunu vurgulayan analistler, yatırımcıların odak noktasının aynı zamanda Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrasında yapacağı sözle yönlendirmelerin de yatırımcıların odağında olduğunu bildirdi.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön