26 / 04 / 2024

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar/TL yükselişe geçti!

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar/TL yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı ve 8,92 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatıırmcılar tarafından sıkı takip edilen dolar kuru dün  yükseliş eğiliminde hareket ederekgünü bir önceki kapanışa kıaysala 0,19 artışla 8,8738 seviyesinden kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı ve 8,9210 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,33 liradan, sterlin/TL de 12,13 liradan satışa sunuluyor.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar endeksi yüzde 0,2 değer artışla 94,2 seviyesinde yer alırken avro/dolar paritesi ise önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1,1570'ten işlem görüyor.

Analistler, hammaddelerdeki hızlı artışa paralel olarak devam eden endişeler nedeniyle pahalı dolar fiyatlarının talep edildiğini kaydetti.

 

Dolar/TL güne 8,86 liradan başladı!

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön