25 / 04 / 2024

Dome Residence Çekmeköy satılık!

Dome Residence Çekmeköy satılık!

Firma: Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Proje: Dome Residence

Dome Residence Çekmeköy satılık daire fiyatları 209 bin liradan başlayarak 370 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Çekmeköy Dome Residence Evleri'nde konutların teslimleri hemen yapılıyor...




Dome Residence Evleri İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy bölgesinde inşa edildi.  Dome Residence  Çekmeköy Evleri Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş tarafından hayata geçirildi. 


Dome Residence daire teslimleri hemen yapılıyor. Dome Residence Çekmeköy satılık 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Dome Residence Çekmeköy'de 10 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Dome Residence Evleri Çekmeköy'de yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar banyosu, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Dome Residence Çekmeköy satılık!


Dome Residence Çekmeköy satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 209 bin lira ile 230 bin lira arasında belirlenirken, 2+1 daireler için 300 bin lira ile 370 bin lira arasında değişiyor.


Dome Residence satış ofisi ile 444 55 03 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Çekmeköy Dome Residence Evleri 84 adet konuttan meydana geliyor.


Dome Residence Çekmeköy nerede?

Dome Residence Çekmeköy adres bilgisi : Cumhuriyet Mah. Vatan Cad. No:6 Taşdelen - Çekmeköy - İstanbul


Dome Residence Çekmeköy ulaşım


Dome Residence Çekmeköy satılık!


Dome Residence Çekmeköy iletişim bilgileri

Telefon: 0216 484 55 03

Web Adresi: http://www.domeresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön