26 / 04 / 2024

Döviz piyasasında neler oldu? Dolar bu hafta ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Döviz piyasasında neler oldu? Dolar bu hafta ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Son zamanlarda milyonlarca kişi dolar kurunu sıkı takip altına aldı. Fed'in 50 baz puanlık faiz kararı ile ilgili gelen haberlerle piyasalarda bir hareketlenme yaşandı. Peki döviz piyasasında bu hafta neler oldu? Dolar bu hafta düşecek mi, yükselecek mi? Gözler döviz piyasasında...



Şerife Aydın

Yatırımcılar ve ellerinde belli miktar doları olan vatandaşlar dolar kurunu yakından takip ediyor.Yatırımcılar bu hafta da diğer haftalarda olduğu gibi dolar kuru yakından takip edildi. Dolar haftaya nasıl başladı? dolar bu hafta ne kadar olur? Dolar yükselecek mi, dolar düşecek mi? sorularının cevaplarını merak ediyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön