25 / 04 / 2024

Dövizleri bozdurup, gayrimenkul alın!

Dövizleri bozdurup, gayrimenkul alın!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay, dövizin yükselmesinin emlak sektöründeki etkisini değerlendirdi. Altınay, dövizleri bozdurup gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu söyledi. 



Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay, dövizde yaşan son artışın emlak sektörü üzerindeki etkisi hakkında konuştu. Altınay, yatırımcılara ''Dövizlerinizi bozdurup gayrimenkul alın'' çağrısında bulundu.

Anadolu Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre Altınay, Amerika’nın dolar ve euro kuru üzerinden Türkiye’ye yönelik başlattığı ekonomik savaşa tepki için yerli para kullanılması ve dövizlerin bozrulup gayrimenkule yatırılması yönünde tüm halkı uyardı. 

Altınay, “15 Temmuz’da ülkemize saldırıya geçen, vatandaşlarımızı tanklarla ezen, kurşuna dizen, ülkemizi iç savaş ve işgalle yüz yüze getiren güç ve kendini bilmez toplumlar bunda başarılı olamayınca Türkiye’ye ekonomik savaş başlattılar. Bu durum Papaz Brunson üzerinden Türkiye’yi ekonomik alanda diz çöktürme, teslim alma operasyonuna düşürme gayretidir. Türk Milleti ve Konya  Emlakçılar Odası  olarak bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Dövizdeki oyunun ülkemizin birliğine zarar veremeyeceğini vurgulayan Altınay, “Yüz yıl sonra yeni yükseliş dönemini başlatan, küresel güç olma yolunda önemli rol almaya başlayan Türkiye’yi, cezalandırmak amacıyla açılan bu ekonomik savaşın asıl amacı bölgede bir güç olan ülkemizi yeni bir çağa taşıyan, yeniden tarih yazan ve tarih değiştiren Türkiye’den  intikam alma çabasıdır. Ülkemiz üzerinden yapılan bu ekonomik savaş birliğimizi asla bozmayacaktır. Zaman birlik olma zamanıdır. Bir olmalıyız, birlik içinde olmalıyız” dedi.


Geri Dön