23 / 04 / 2024

Dreamland Yalova'da 350 bin dolara!

Dreamland Yalova'da 350 bin dolara!

2009 yılında kurulan Bahrain Investment (BİH) Şirketler Grubu, Yalova'da çok özel bir projeye imza atıyor. Bünyesinde Nuren Gayrimenkul, YGS Mimarlık ve Nuren Turizm şirketleri bulunan grubun, ilk projesi  44 villadan oluşan Dreamland isimli...



Projenin en önemli özelliği, termal kaplıca suyunu her villanın içinde özel olarak barındırması ve mimari olarak mutaassıp çizgiler içermesi. Hamam ve saunası içinde olan villaların bahçeleri birbirini görmeyecek şekilde dizayn edildi. Çelik konstriksüyon villaların ilk alıcıları ise Bahreyn ve Kuveyt'li yatırımcılar. Şirket ortaklarından Muhammet Uğurcan Barman, 4 villayı Kuveyt, 2 villayı Bahreyn, 2 villayı da Türklere sattıklarını açıkladı. Ortak alanı bulunmayan Dreamland'da muhafazakar kesimi hedeflediklerini anlatan Berman, fiyatların 350 bin ile 490 bin dolar arasında değiştiğini söyledi.

Villaların arasından nehir geçiyor

Dreamland projesinde villalar arasından nehir geçiyor. 420 metrekarelik arsalar üzerinde yükselen, deniz ve doğa manzaralı villalarda her villaya özel sera, site içinde de şelale konsepti bulunuyor.
Bugün


Geri Dön