18 / 04 / 2024

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!


Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.




Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.


Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi iş konusu;a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bilet satış yerleri açmak. d-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek, Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. e-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. f-Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. g- Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. h- Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. I- Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri  vermek. Şirket yukarıda belirtilen konularla ilgili olarak aşağıdaki işleri yapabilir; 1-Şirketin konusuyla ilgili her türlü makine, teçhizat, motorlu- motorsuz araç ve gereçler ve bunların yedek parçalarının, alınıp satılması, ithal veya ihraç edilmesi, tesislerin ve tesisatın kurulması, kiraya verilmesi, kiralanması, alım ve satımı, bu amaçlar için aracılık etmemek koşulu ile Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde veya yurt dışında, yeni paylarının iktisap edilmesi, 2-Şirketin amaç ve konusu ile ilgili veya yardımcı veya onu kolaylaştırıcı gayrimenkullerin iktisabı veya inşası ve üzerlerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunulması, ipotek karşılığı veya başka bir teminat ile veya teminatsız ödünç para ve kredi alınması, ticari işletme rehni akdedilmesi, üçüncü kişilerin borçlanma kefil olunması, ayni ve şahsi her çeşit teminatın verilmesi 3-Şirketin mevcut veya ilerde sahip olacağı malvarlığının tamamı veya bir kısmı üzerinde ipotek, rehin ve benzeri ayni hakların tesis ve fek edilmesi, Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir, teklifler verebilir. 4-Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir. 



Geri Dön