16 / 04 / 2024

D’S Damat Mall of İstanbul’da mağaza açtı!

D’S Damat Mall of İstanbul’da mağaza açtı!

Orka Holding bünyesindeki erkek giyim markası olan D’S Damat, alışveriş kolaylığı sunan yeni bir konsept ile dizayn ettiği ilk mağazasını Mall of İstanbul alışveriş merkezinde açtı.



Orka Holding bünyesindeki erkek giyim markası D’S Damat, “kolay alışveriş” konforu yaşatan yeni konseptli ilk mağazasını Başakşehir’deki Mall of İstanbul alışveriş merkezinde açtı. 


D’S Damat, Mall of İstanbul mağazasındaki raflı ve çekmeceli modüler sistemle desteklenen ürün sergileme alanlarıyla müşterilerine rahat ve konforlu alışveriş imkanı sunmayı amaçlıyor. Ürünün dekor olarak ön plana çıktığı D’S Damat mağazasında, aksesuar ve renk skalası çok rahat biçimde görünürken, müşterinin ürüne erişimi kolaylaşıyor. 


D’S Damat'tan yapılan açıklamaya göre, D’S Damat Mall of İstanbul, zemin ve raflar başta olmak üzere iç tasarımda tercih edilen ahşap dokusuyla müşterilerini daha sıcak bir ortamda karşılıyor. Smokin koleksiyonunun sergilendiği “Ceremony” bölümü ise aydınlatma ve soyunma kabinleri ile kişiye özel alışveriş konforu getiriyor. 220 metrekarelik alana yayılan mağaza, alışveriş merkezinin en dikkat çeken noktasında hizmet veriyor. 


Orka Holding bugün toplam 235 mağazasıyla hizmet veriyor. Mall of İstanbul mağazasıyla Türkiye ve yurtdışında 125 mağaza sayısına ulaşan D’S Damat, toplamda 237 satış noktasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 


Dünya


Geri Dön