26 / 04 / 2024

Dubai Gayrimenkul Fuarı 30 Mart'ta!

Dubai Gayrimenkul Fuarı 30 Mart'ta!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından "Dubai International Property Show" 30 Mart-l Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşiyor. 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım fazla.



30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi(AİM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi. 


SEKTÖRÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ FUARDA YERALACAK 

Ortadoğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgesinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai IPS'in Dubai Yıllık Yatırım Kongresi ile birlikte bu yıl 20 binin üzerinde 30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçeklestirlecek fuar Dubai Emiri Seyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştiriliyor. Ziyaretçi çekmesi ve 80'dan faz- tional Property Show (IPS) ve la ülkenin katılımı bekleniyor. 


KÖRFEZ YATIRIMCISININ BULUŞMA NOKTASI 

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA)'nın himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden gelen katılımcıların ilgisini çeken Dubai InternaDubai Yatırım Kongresi(AIM) hem uluslararası hem de Körfez Ülkeleri emlak piyasalarının konut, ticari ve karma kullanımlı gayrimenkul ürünlerinin tanıtım platformu olmakla birlikte, özellikle Körfez Ülkeleri yatırımcılarını buluşturan bir organizasyon olma özelliğini de taşıyor. 


Yeni Şafak


Geri Dön