24 / 04 / 2024

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.



Türkiye'nin gayrimenkul projeleri Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı ile Berlin'de Türk yatırımcılar ile buluşuyor. Fuar gurbetçi olarak nitelendirdiğimiz AB de yaşayan Türk yatırımcılar ile İstanbul ve  İzmir  başta olmak üzere Güney bölgelerinden özel projeleri bir araya getiriyor.

 

Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı, İngiltere mezkezli uluslar arası fuar şirket Gaia Events tarafından organize ediliyor.

 

Gurbetçiler birikimlerini Türkiye'ye yatırıyor


Gurbetçi Türkler özellikle birikimlerini Türkiye'de nitelikli gayrimenkul projelerine yatırımaya sıcak bakıyor. AB'de yaşayan gurbetçilerin 65 milyar dolarlık potansiteli bulunuyor. Fuarı yaklaşık 50 bin yatırımcının ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar Türkiye'den inşaat şirketleri için AB 'de önemli iş potansiyeli yaratacak.


 
Gurbetçiler Türkiye gayrimenkul sektörü için önemli bir pazar konumunda. Gaia Events başkanı Murat Aksakallı, fuarın amacının her şeyden önce yatırım ve satış olduğunu söyledi. 1.Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Berlin (Almanya)' şehrinde en çok ziyaretçi çeken fuar merkezi olan Estrella Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek. 

 


Web: https://www.avrupaemlakfuari.com

 


Geri Dön