26 / 04 / 2024

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.



Meraas ve Dubai Holding, Dubai’de yer alan dünya standartlarındaki marinaların yönetimi için D-Marin’le anlaşmaya varacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, imzalanan sözleşmeyle yeni küresel yatırımların çekilmesi ve marina sektörünün Birleşik Arap Emirlikleri’nde sürdürülebilir turizme ve GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması hedefleniyor. Yeni iş birliğiyle Dubai’de bölgesel bir merkez yaratmak ve Orta Doğu ve Uzakdoğu marina geliştirme - yönetme fırsatlarını tespit etmek planlanıyor. 

Yeni iş birliğini değerlendiren Meraas Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Dubai Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulla Al Habbai, “Dubai ekonomisini çeşitlendirmeye ve yeni sektörlerin katkısını artırarak sürdürülebilir büyümeyi desteklemeye kararlıyız. D-Marin, bu stratejik sözleşme ile marinaların ve hizmetlerinin geliştirilmesi ve altyapının sağlanması, Dubai’nin dünyadaki yat sahipleri ve kullanıcıları için favori bir destinasyon olarak varlığını geliştirmek için uzmanlığından da yararlanacak” dedi. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de “Dubai son on yılda ilham veren bir büyüme hikayesi gösterdi. Bu sözleşme ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde dünya standartlarında marinalar kurmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön