26 / 04 / 2024

Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği 2021!

Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği 2021!

Ev ve iş yeri kiralamalarında kira dönemi içerisinde kiracı tahliye taahhütnamesi hazırlanıyor. Kiracı, tahliye taahhütnamesi verip kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi beyan ediyor. İşte dükkan tahliye taahhütnamesi örneği 2021...



Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği!
Taşınmaz mal kiralamalarında kira dönemi içinde kiracı tahliye taahhütnamesi verebiliyor. Kiracı, tahliye taahhütnamesi verip  kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi beyan ediyor.

Kanunen kiracı, kiralananın teslim edilmesinin ardından, kiraya verene karşı, kiralananı belli bir tarihte tahliye etmeleri yazılı olarak üstlendiği durumda boşaltmamışsa kiraya veren, kira sözleşmesini bu tarihten başlayıp bir ay içinde icraya başvurmak veya dava açmak şartıyla sona erdirebiliyor.

Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği 2021 şu şekilde:

Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği 2021

TAAHHÜT EDEN(KİRACI)

ADI SOYADI     (ÜNVANI)    :

MAL SAHİBİ (KİRALAYAN)

ADI SOYADI                  :          

TAHLİYE EDİLECEK

MECURUN ADRESİ              :

TAHLİYE TARİHİ              :

Halen kiracı olarak kullanmakta olduğum yukarıda yazılı adresteki taşınmazı hiçbir ihtar ve ihbara gerek kalmadan kayıtsız ve şartsız olarak Türk Borçlar Kanunu gereğince boş ve sağlam olarak yukarıda belirtilen tarihte tahliye edeceğimi adı geçen mal sahibinin icrai takibata geçerek yapacağı bilumum masrafları ve tahliyeyi geciktirmemden dolayı uğrayacağı zarar ve ziyanları hiçbir ihtar, ihbar ve hükme gerek kalmadan derhal nakden ve peşinen ödeyeceğimi beyan kabul ve taahhüt ederim.

TAAHHÜT TARİHİ          :

TAAHHÜT EDEN            :

İMZASI               


Geri Dön