19 / 04 / 2024

Dumankaya Atmosfer projesi satışa çıkıyor! 88 bin TL'ye!

Dumankaya Atmosfer projesi satışa çıkıyor! 88 bin TL'ye!

Dumankaya, 376 rezidanstan oluşan Atmosfer projesini satışa çıkarıyor. 88 bin liradan başlayan fiyatlarla dairelerin satılacağı proje Çevre Dostu Bina sertifikasına sahip olma iddiasını da taşıyacak



Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinden Dumankaya İnşaat, yeni projesi Atmosfer'i satışa çıkarıyor. Üzerinde uzun süredir çalışılan ve bugüne kadar Kurtköy'de yapılanlar arasında en farklı ve iddialı proje olması hedeflenen Atmosferde ön satışlar başladı. Basın toplantısının aralık ayının ilk günlerinde yapılması planlanan proje, 376 rezidanstan oluşacak.

SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK

Projeyi farklı kılacak unsunların başında ise çevre dostu yeşil bir proje olması geliyor. Atmosfer Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilmiş ve Türkiye'de çok az binada bulunan Çevre Dostu Bina (LEED) sertifikasına sahip olma iddiasını da taşıyacak. Markalı projeler arasında bu sertifikaya halen Varyap Meridian projesi sahip bulunuyor.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, Trend, Konsept, Minimal ve Cadde'den sonra Anadolu yakasının büyük gelişme gösteren bölgesi Kurtköy'de yeni bir projeye daha başladıklarını, 10 dönüm arsa üzerinde yapılan projenin yüzde 70'inin sosyal donatı ve yeşil alanlardan oluşacağını açıkladı. Dumankaya, "Üzerinde çok uzun zamandır çalışıyoruz. Projeyi hevesle bekleyenlere bazı sürprizlerimiz olacak" dedi.

Kurtköy'ün merkezinde Atlantis Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında değişik bir konsepte sahip olan Dumankaya Atmosfer'de; stüdyo, 1+1, 2+1 ve home ofisten oluşan dairelerin büyüklükleri 40 ile 154 metrekare arasında değişiyor. Ön satışlarda daire fiyatları 88 bin ile 231 bin lira arasında bulunuyor. Her yıl istikrarlı büyüme hedefi çerçevesinde ortalama yüzde 25 büyüme kaydeden Dumankaya, 2011 yılının ilk yarısında Atmosfer dahil olmak üzere dört projenin satışına başlamış olacak.

YILIN İLK YARISI 4 PROJE

Tuzla'nın Aydınlı bölgesinde 50 villadan oluşan Gizli Bahçe projesinin yanı sıra yine Tuzla'da toplam büyüklüğü 410 konut olan iki ayrı projeye daha başlamayı planladıklarını anlatan Dumankaya, "Bizim sektörde en önemli faktör güven. Yapmış olduğunuz işlerde oluşturduğunuz müşteri portföyü gelecek projeleriniz için de ciddi bir teminattır. Bugün bir projenin sunumunu yaptığımızda ortalama yüzde 20 seviyesinde ön satış yapabiliyoruz" diye konuştu.

DEĞER İNŞA EDİYORUZ

Dumankaya, 47 yıllık geçmişleri ile köklü firmaların başında geldiklerini ancak, bunun marka olabilmek için tek başına yeterli olmadığını dile getirerek, "Yanında tüketicilerin zihninde sizinle ilgili bir algı oluşturacak başka birçok olguyu da vermeniz gerekiyor. Biz Dumankaya markasının DNA'sını sorguladık ve buna göre kendimizi Kente Kimlik Katan Yaşam Alanları Kazandırmak olarak konumladık ve tüm faaliyetlerimizi bu yönde geliştirdik" şeklinde konuştu.

"Biz sadece inşaat değil değer inşa ediyoruz" diyen Dumankaya, son 10 yıldır geliştirdikleri konut projelerinde sektöre öncülük edecek yenilikleri projelere kazandırmayı benimsediklerini bildirdi. Dumankaya, "Bunun neticesinde İstanbul'da yaptırdığımız bir araştırmada sektörümüzde akla ilk gelen iki markadan birisiyiz ve tüketici tarafından yenilikçi olarak biliniyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

SEKTÖR ARTIK HİZMETTE FARKLILAŞACAK

Son zamanlarda çıkan projelerin büyük çoğunluğunun bir diğerinin aynısı olmakla suçlandığına dikkat çeken Ali Dumankaya, aslında bundan sonra konutta farklılaşmanın tasarımda değil, hizmet alanında yıoğunlaşacağını açıkladı. Dumankaya şunları söyledi: "Bahçeşehir'de bir şeyler yapmaya karar verdiğimizde iki yıl nasıl bir farklı bir proje ortaya koyabiliriz diye düşündük. Çünkü bölgede o kadar çok proje var ki farklılaşmanız giderek zorlaşıyor. İçine sanat konsepti eklemeye karar verdik. 20 yıl sonra bile estetiğini koruyacak heykeller yaptık içine. Tasarımda farklılaşmanın biraz daha yolu var ama asıl rekabet artık hizmet alanında yoğunlaşacak."
Bugün/Selma ŞENOL

0216 444 72 22

www.dumankaya.com


Geri Dön