19 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde Kurtköy nerede?

Dumankaya Cadde Kurtköy nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Cadde

Satış süreci devam eden Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusunun yanıtını ve projenin ayrıntılarını haberimizde incelebilirsiniz…



Dumankaya Cadde projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında, Kurköy'de yükseliyor. 10 katlı 3 blok halinde hayata geçirilen  Dumankaya Cadde  Dumankaya İnşaat'ın imzasını taşıyor.


İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire alternatiflerini barındıran Dumankaya Cadde projesinin inşaat alanı 23 bin metrekareyi kapsıyor. Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusuna geçmeden önce projenin fiyatları hakkında bilgilendirelim: 


Dumankaya Cadde Kurtköy daire fiyatları: 


1+1 daireler 227 bin TL'den,

2+1 daireler 283 bin TL'den,

Home ofisler ise 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor.

 

Dumankaya Cadde Kurtköy ödeme seçenekleri: 


Dumankaya Cadde Kurtköy projesinde dairelerin yüzde 25'i peşin veriliyor ve kalan tutar için banka kredisi kapsamında 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Dumankaya Cadde Kurtköy nerede?


Dumankaya Cadde Kurtköy ne zaman teslim? 

Projede bulunan dairelerin teslimatı hemen yapılıyor.  Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusu için verilen yanıtlar şöyle: 


Dumankaya Cadde Kurtköy nerede?


Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusuna İstanbul ‘un Anadolu Yakası-Kurtköy yanıtını vermek mümkün.  Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusuna daha detaylı yanıt almak için projen satış ofisi telefonu olan 0216 482 88 98 numarasını arayabilirsiniz. 



Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön