25 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Cadde

Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Dumankaya Cadde Kurtköy satılık konut fiyatları 225 bin liradan başlayarak satılıyor. Dumankaya Cadde ödemeleri banka kredisine uygun...




Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen  Dumankaya Cadde  Evleri İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy bölgesinde hayata geçirildi. Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberin devamında bulabilirsiniz.


Dumankaya Cadde Evleri Kurtköy'de 23 bin metrekare inşaat alanına sahip. 3 blok olarak inşa edilen Kurtköy Dumankaya Cadde Evleri'nde bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. Dumankaya Cadde daire fiyatları 225 bin liradan başlayarak değişiyor.


Dumankaya Cadde satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bulunuyor. Kurtköy Dumankaya Cadde satış ofisi ile 0216 482 88 98'i arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Dumankaya Cadde ne zaman teslim?


Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Dumankaya Cadde Kurtköy ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra, kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Kurtköy Dumankaya Cadde Evleri'nde basketbol sahası, voleybol sahası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Kurtköy Dumankaya Cadde satılık!


1+1 daire fiyatları 227 bin liradan,

2+1 daire fiyatları 283 bin liradan,

Home ofis fiyatları 225 bin liradan başlıyor.


Kurtköy Dumankaya Cadde iletişim

Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön