26 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Cadde

Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak "hemen teslim" yanıtını vermek mümkün. Dumankaya Cadde projesinde bulunan daireler için banka kredisi kulanılarak ödeme seçeneği sunuluyor...






Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı  Dumankaya Cadde  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında, Kurtköy'de yer alıyor.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan Dumankaya Cadde projesi 3 blok halinde yaşam buldu. 


Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusu öncesinde proje hakkında bilgilendirelim. Dumankaya Cadde projesinin blokları 10 katlı olarak tasarlandı. Dumankaya Cadde fiyatları hakkında projenin satış ofisini arayarak bilgi edinebilirsiniz. 


Dumankaya Cadde ne zaman teslim?


Dumankaya Cadde ödeme  planı: 


Dumankaya Cadde projesinin ödemeleri  banka kredisi kapsamında gerçekleştirilebiliyor.  120 aya kadar taksit yapılabilen Dumankaya Cadde projesinde konut tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor. 


Basketbol sahası, voleybol sahası, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark,yüzme havuzu, çocuk oyun alanları olanakların bulunduğu Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şu şekilde: 


Dumankaya Cadde ne zaman teslim?


Dumankaya Cadde ne zaman teslim?


Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusu "hemen" olarak cevaplanıyor. 


Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön