26 / 04 / 2024

dumankaya cadde ulaşım

dumankaya cadde ulaşım

Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak planlanıyor. Dumankaya İnşaat Dumankaya Cadde Kurtköy projesi kapsamında 10 kattan meydana gelen 3 blok yer alıyor

Dumankaya Cadde resimleri!

Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Banka kredisi kullanılabilen Kurtköy Dumankaya Cadde resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak "hemen teslim" yanıtını vermek mümkün. Dumankaya Cadde projesinde bulunan daireler için banka kredisi kulanılarak ödeme seçeneği sunuluyor...

Kurtköy Dumankaya Cadde vaziyet planı!

Minimum 227 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Kurtköy Dumankaya Cadde vaziyet planı görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım!

Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 blok halinde yükselen projede 1.155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ulaşım!

Dumankaya Hi-Fit projesi toplam 630 adet evden meydana geliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir 'de inşa ediliyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Ritim İstanbul Evleri ulaşım!

Ritim İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dumankaya imzası taşıyan proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Mozaik Konutları toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi bilgileri...

dumankaya cadde ulaşım Haberi

dumankaya cadde ulaşım

Dumankaya Cadde projesi, Dumankaya İnşaat tarafından Kurtköy'de yer alıyor. Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı kısmında önce projeden bahsedelim...


Dumankaya Cadde Kurtköy'de 3 blok bulunuyor. Dumankaya Cadde Evleri kapsamında bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. 




Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Dumankaya Cadde ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Dumankaya Cadde Evleri Kurtköy kapsamında oyun alanları, yüzme havuzu,  buhar banyosu, kapalı otopark ve basketbol sahası yer alıyor. 


Dumankaya Cadde Evleri Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Kübra...