18 / 04 / 2024

Dumankaya D Planı ile eski ev peşinat sayılıyor!

Dumankaya D Planı ile eski ev peşinat sayılıyor!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak 'D Planı', 'eski evini getir yenisini götür' prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor..



DUMANKAYA İnşaat, D Planı' seçeneklerini düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı. Sektörde ille kez tüketicilerin fînansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamaları hayata geçireceklerini söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şu bilgileri verdi: "Sunduğumuz Dumankaya'nm D Planı yenilikçi ve dinamizm yüklü anlayışımızın bir yansıması. D Planı dünden bugüne üretilmiş bir çalışma değil. Sektörde yeni bir çığır açacağını düşündüğümüz bu hizmetler ve ayrıcalıklar dünyası, 51 yıllık deneyimimiz ile harmanlanmış ve günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donatılmış bir çalışma. Kira ve iade garantisi Dumankaya D Planı, bizim müşterilerimizi tanıma çabamızın ve takım çalışmamamızın sonucu ortaya çıktı. 


D Planı hem finansal hem de yaşam kalitesi ihtiyaçlarına 'eskisini getir, yenisini götür', 'kira garantisi', 'iade garantisi', 'ev güncelleme'başlıklarından oluşuyor. Dumankaya'nın Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak 'D Planı' kapsamında ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlandı. Planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar." 


Yeni daire alabiliyor

Piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra dairelerini kiraya verebiliyorlar. Hızla değişen trendlerine uygun çözümler geliştiren Dumankaya. daire satısından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yasam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eger isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkanına sahip olacak. 


Star


Geri Dön