20 / 04 / 2024

Dumankaya evleri zeki yapmakla yetinmedi şimdi de konuşturdu!

Dumankaya evleri zeki yapmakla yetinmedi şimdi de konuşturdu!

2 yıl önce hizmete sundukları IQ sistemini Türk Telekom alt yapısı ile farklı bir boyuta taşına Dumankaya İnşaat, yeni sistemle evleri zeki yapmakla yetinmedi bir de konuşturdu...



2 yıl önce sektöre ve yaşama kazandırdıkları IQ sistemini bugün Türk Telekom alt yapısı ile farklı bir boyuta taşına Dumankaya İnşaat, akıllı ev konseptinde adeta yeni bir sayfa açıyor. Türk telekom ile yapılan işbirliği çerçevesinde ev içindeki tüm elektronik araç ve gereçler birbirleriyle konuşacak ve hayatı daha kolay ve konforlu hale getirecek.


 

2 yıl önce IQ sistemi anlaşılamadı

2 yıl önce IQ sistemini pazara sunduklarında sistemin yeterince anlaşılamadığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "2 yıl önce Dumankaya IQ diye bir sistem geliştirdik. Fakat o zaman tüketici böyle bir sisteme hazır değildi. Biz buna rağmen yaptığımız işe inandık ve geliştirme çalışmalarımıza devam ettik" dedi. 


Dumankaya evleri zeki yapmakla yetinmedi şimdi de konuşturdu!


Hizmet ve teknolojiyi bir değer olarak sunanlar farklılaşabilecek

Gayrimenkul sektöründe teknoloji ve hizmetin bütünleşeceğinin altını çizen Dumankaya, "Gayrimenkul geliştiricileri önümüzdeki yıllarda da her ne kadar beton ve demirle uğraşacaklarsa da işin içine hizmeti de katacaklar. Biz 2 yıl önce bunu gördük ve çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Önümüzdeki dönemlerde gayrimenkul sektöründe hizmet ve teknolojiyi bir değer olarak sunabilen geliştiriciler farklılaşabilecek " dedi.


Kentsel dönüşüm iyi bir fırsat

Kentsel dönüşümün sadece bir binanın yıkılıp yerine daha sağlam bir binanın yapılması anlamına gelmediğinin altını çizen Dumankaya, kentsel dönüşümde sürdürülebilirlik ve insana yakışır bir yaşam ortamının oluşturulmasının çok önemli olduğunu belirtti. Dumankaya teknoloji ve hizmetin yaşam alanlarına entegre edilmesinde kentsel dönüşümün çok büyük fırsat olduğunu, bu süreçte yeni teknoloji ve yaşam biçimleri ile tüketicinin karşısına çıkılabileceğini vurguladı. 


Bahçeşehir projesi Eylül'de satışa çıkıyor

Bahçeşehir projelerini Eylül ayında satışa çıkaracaklarını açıklayan Uğur Dumankaya, "Projemiz 2 kuleden oluşuyor. Toplam 600 adet rezidans daire var. Bu projemizde stüdyo ve 1+1 daireler olacak. Fiyatlar henüz netleşmedi.  Ön talep toplama sürecindeyiz. Projenin altında büyük bir spor kompleksi ve bir de ticaret merkezi olacak. Bahçeşehir projemiz bölgenin simge projelerinden biri olacak" diye konuştu. 


Sancaktepe projesi seneye kaldı

Sancaktepe projelerinin bu seneye yetişmeyeceğini belirten Uğur Dumankaya, proyi 2014 Ocak ya da Şubat gibi satışa çıkaracaklarını söyledi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön